Det er lørdag d. 24. december 2016.

Og så kom du…

Ja her har været stille siden juleaften. Og det har knageme ikke været nemt. Og da slet ikke med min gode vilje – for det der skete kort efter juleaften, var at jeg tissede på en pind, og på den pind kom to streger. Og i min mave ligger Noahs lillebror og kilder med sine bittesmå arme og ben. Lillebror, som Noah allerede er helt forelsket i. Maven bliver kysset og krammet hele tiden. Han bliver verdens bedste storebror. Og jeg er så fuld af kærlighed, at det er lige før det tager overhånd. Det her er den vildeste opturs-følelse i livet. Dobbelt op på kærlighed og ballade-dreng. Det har simpelthen været helt umuligt for mig, at skulle skrive en hel masse herinde, for det eneste jeg har haft lyst til at fortælle, er jo at der banker endnu et hjerte under mit.

Men nu ligger du dér, inde i min mave lillebror. Og vi glæder os til at møde dig til september.

lillebror

Jeg har stort set sovet og kastet op siden nytår, og det har godt nok været en kende stramt. Jon har været den sejeste super-kæreste og bonus-far til at tage sig af alt herhjemme, imens min krop har straffet mig lidt for hårdt. Men tågen letter lige så stille (… lader det til), og om ikke andet, så gør lidt bræk og træthed ikke meget, når der kommer noget fantastisk ud af det.

Det skal jo heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg længe har gået og drømt om barn nummer 2. Nu sker det – og jeg kan slet ikke beskrive hvor fantastisk det er på alle måder! Endnu en dreng i klubben. Det skal nok blive sjovt. Og skræmmende. Og der bliver brug for kold hvidvin.

2 kommentarer

  • Lotte hegvald

    Kæmpe tillykke selv venter jeg( min datter) barnebarn nr 2 til juli. En dreng til kommende storesøster Anna på 2 år. Så forstår din glæde ❤

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak Lotte 🙂 Og tillykke med endnu et barnebarn på vej! Der findes da ikke noget bedre 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er lørdag d. 24. december 2016.