Den der dårlige samvittighed.

Når livet er en lort.

Puha, jeg synes sgu godt nok det hele er noget værre møg for tiden. Jeg ved godt jeg er fraværende, men der er desværre bare nogle ting, der er en anelse for privat til at det kan skrives her, som bare har fyldt rigtig meget for mig. Den sidste uge har bare været ét stort rod for mig, og jeg er stadig ikke ok, men på et eller andet tidspunkt går det vel fremad.

Jeg har været et smut i Varde. Dér hvor jeg boede med Noahs far engang. Det var godt nok lidt af en røvfølelse at se det sted man boede, handle ind dér hvor man plejede, gå rundt og huske at HOV, der havde man gået med barnevognen. Jeg har jo ikke været der siden dengang vi gik fra hinanden, så måske det har været meget sundt. Uanset hvad, så var det ikke rart. Det eneste rare var de mennesker jeg havde omkring mig, for ja – jeg tog ikke bare derover for at pine mig selv med en lang gåtur ned af Memory Lane 😉

Men nok om alt det triste. Det må jeg sgu sige at der har været nok af den sidste uges tid.

Idag fik jeg nye reoler og ny sofa. I ved, bare sådan en trøste-ting 😉 (ELLER sød moster og onkel der skal af med reoler, og en opsparing der har været LÆNGE undervejs). Det har godt nok hjulpet lidt på ung-mor-hulen. Nu er der lidt mere hyggeligt, lidt mindre grimt.

Og så kom min kæreste og stjal de gamle sofaer – og ringede bagefter og fortalte hvor fantastisk jeg så ud. Og nu er det bare sådan at jeg havde en hullet bluse på, en knold (opsat i går aftes inden jeg gik i seng) og et hoved fuld af snot. De dage hvor jeg rigtig prøver at gøre mig lækker, ja der siger han ikke noget. Men når jeg så knap nok kan føle mig grimmere – ja så er jeg fantastisk at se på.

Nå, men endnu engang må jeg undskylde mit fravær. Men nu er det ikke længere “bare fordi”. Jeg har lidt at slås med lige nu, som ikke skal skrives ned her – og når det fylder så forbandet meget, så er det svært at finde andet at skrive om.

Skal nok vende tilbage igen 🙂

2 kommentarer

 • Håber du snart får det bedre:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg håber at du klare den og snart kommer “ovenpå igen” 🙂
  Den snotnæse burde forkæles med afslapning, varm kakao og en masse slik 😉

  God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den der dårlige samvittighed.