Når livet er en lort.

Jeg hader bare…

  1. Når jeg vender tilbage til skolen efter en uges fravær, og får smidt en skriftlig danskanalyse i ansigtet. SMÅKAGE!
  2. … Når det går op for mig at den skal afleveres på mandag. Men jeg har jo også en fremlæggelse (om de glade 50’ere, jubiii….), noget engelsk læsning, sikkert noget dansklæsning udover, noget samfundsfag og og og… (Kunne du fornemme at jeg vinkede farvel til weekend!?)
  3. At der alene i denne weekend var to par på min facebook venneliste der blev gift. Og der er flere der snart skal giftes. Også et par stykker som er yngre end mig. GÅ NU VÆK med jeres kirkeklokker.
  4. … At det kan gå mig på nerverne. Jeg gider jo ikke blive gift lige nu. (Eller imorgen, eller dagen efter….)
  5. At der på stående fod/siddende røv er næsten en hel uge til en ny omgang medical night.
  6. At jeg ikke har noget cola. MOR VIL HA’ NOGET COLA!
  7. … At jeg har forbudt mig selv at drikke mere af det.
  8. At mit hoved er gået på standby efter sidste uge. Kom nu tilbage, Camilla!
  9. Når jeg får så meget skriveblokade at jeg begynder at finde på ting jeg hader. (Ej men for pokker, det kan da ikke være sundt at sidde og lede efter ting!?)

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når livet er en lort.