110 dage endnu.

2. graviditetsundersøgelse

Idag var jeg afsted til min 2.graviditetsundersøgelse hos lægen. Jeg kan godt mærke, at jeg her 2. gang nemt glemmer alle undersøgelser – og har egentlig ikke det store behov for dem heller. Men når jeg så har været afsted, ja så har det altså alligevel skabt lidt ekstra glæde.

Min vægtstatus er +2kilo siden før jeg blev gravid. Så det skal jeg bestemt ikke klage over. Jeg vejer nu det samme som jeg gjorde, da jeg var afsted til 1.graviditetsundersøgelse, og siden tabte jeg mig lidt, og har så taget det på igen. Men altså 2 kilo, det er jo ingenting. Ja eller det er vel hvad lillebror, fostervand, moderkage og livmoder optager lige nu. Så jeg er virkelig tilfreds. Jeg havde ikke frygtet at tage på – for helt ærligt, så følger det altså med at kroppen ændrer sig. Men jeg ville gerne undgå at tage for meget på, og det holder jeg jo sådan set rigtig fint indtil videre.

Lillemanden ligger allerede med hovedet nedad. Ikke at det står fast dog, men han ligger klar og parat. Og min læge mener at han er en stor dreng. Mit SF-mål (symfyse-fundus) er 25, hvilket også er stort, uden dog at være for stort, men det er jo også 2. gang, så det hele går nok bare lidt stærkere.

Ellers fik jeg bare ros – min læge mener jeg er født til at være gravid. Ingen voldsomme skavanker, minimal vægtøgning og et smukt blodtryk. Det er jo noget man kan lide at høre. Og jeg er altså også selv ret tilfreds med tingenes tilstand indtil videre.

Vi fik også snakket lidt om fødslen. Men den fortæller jeg lidt mere om en anden god gang.

skaermbillede-2017-05-24-kl-18-59-37

Ps: jeg kan se jeg har sat gang i et par jordemødre, så jeg må hellere lige skrive, at jeg udmærket er klar over at fosterskøn ikke laves så tidligt. Jeg synes dog næppe heller, at “stort” kan betegnes som et reelt fosterskøn, så jeg tog det ikke så seriøst. Jeg kan dog godt gøre mig skyldig i at synes det er pissehyggeligt, at der står i min vandrejournal, at fosteret er skønnet stort. No harm done. Jeg er hverken bange for at skyde 5 kilo kødtamagotchi ud af kusinen, eller at han skulle sidde fast på vejen ud. Det var en sød tanke og en sød bemærkning. Så bliv ikke forargede på jeres professions vegne. Det er jeg ikke.

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

110 dage endnu.