Skal vi lige tale lidt om menstruation?

VIDEO: Noget mere med hår. En frisure jeg ikke ved hvad hedder.

Det er noget så svært at finde på overskrifter til de her indlæg, når man ikke lige har noget at kalde frisuren. Det er sådan en lettere tjavset, men fin frisure (fordi tjavset kan godt være fint. jo) som er rigtig god til dig med langt og tykt hår (og har du krøller =endnu bedre).

Mit hår er meget tykt, så når jeg touperer det (som jeg gør en smule i denne video), giver jeg den ikke fuld spade. Så vil det simpelthen blive for voldsomt, og det synes jeg ikke rigtig passer lige til den her frisure i hvert fald. Har du fint hår vil jeg nok anbefale at du touperer lidt ad gangen, fremfor det hele på én gang som jeg gør i videoen.

Se videoen HER.


P6090012
P6090014

P6090016
P6090018
Så såårn ser den ud. Jeg tænker godt den kan bruges til de lidt mere formelle anledninger, men er dog ikke sikker på den bliver taget i brug til de bryllupper jeg skal til i løbet af sommeren. Men det er mere fordi jeg har masser af tid til at finde på andre ting indtil da, og så har jeg umiddelbart fundet kjolerne – og der synes jeg ikke helt frisuren passer til. Eller også er det kjolerne der ikke passer til – og så må jeg jo købe flere kjoler. Smart.

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal vi lige tale lidt om menstruation?