Hvorfor bliver du ikke læge?

VIDEO: hvordan folk med to venstrefødder som hænder, sætter hår der er nogenlunde pænt.


P4280029

Se HER hvordan du laver denne frisure. Er ofte blevet spurgt hvordan jeg gør. Og jeg kan love at det er nemt. Det er første gang jeg laver en video – så bær over med mig. Det er helt vildt kikset at sidde og snakke til et kamera, men nu er det gjort. Og så er det vist nu jeg gemmer mig under dynen, for er der noget jeg ikke kan holde ud – er det mig selv på video.

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor bliver du ikke læge?