Nyt design og eget domæne.

Vi elsker ferie!

Ok ok, de sidste to dage har Noah, efter eget ønske, været på fritidshjem. Men det er stadig ferie, og vi elsker det! I går blev Noah længe oppe, og vi hyggede med mine pandekager og et slag “Vildkatten”, som pt. er Noahs foretrukne brætspil. (Og til dem der ikke kender det, er det et “iagttagelsesspil” hvor man trækker et billedkort, og så skal finde billedet på brættet. Ret ligetil, selv for den mest søvndrukne forælder 😉 )

Da Noah skulle i seng, hørte han “Mio min Mio” på lydbog fra Storytel, og det fungerer bare SÅ godt! Jeg kan varmt anbefale Storytel til dem med børn, der har svært ved at finde ro. Noah plejer at kunne ligge vågen i timevis, men efter han har fået lov at falde i søvn til en lydbog, er det kun sket et par gange, at han har haft svært ved at sove. Som beskrevet i et tidligere indlæg, var vi jo så heldige at få lov at “Buzze” Storytel – hvilket altså betyder, at jeg skal afprøve et produkt, og komme med min mening på et socialt medie. Og siden jeg sidst skrev om Storytel, er jeg egentlig kun blevet mere begejstret, og det er nu fuldstændig sikkert, at jeg ikke opsiger mit abonnement når min prøveperiode er overstået.

Da Noah så var faldet i søvn, så jeg fodbold med kæresten. Hold nu kæft en kedelig kamp. Behøver vist ikke nævne andet end det – og så selvfølgelig at det forkerte hold vandt!

I dag skal Noah over til sin far. Første gang i lang tid – han glæder sig SÅ meget. Selv har jeg lidt svært ved det. Men det er nu kun fordi det er så stille herhjemme når han er væk, og det er alt for underligt når han næsten altid er her. Her bliver sgu så tomt! Men mon ikke jeg vil nyde en weekend for mig selv, det er jo begrænset hvor ofte det sker, så jeg må nok hellere slå kold vand i blodet, og nyde det. Jeg ved Noah vil nyde at være hos sin far, og det er trods alt vigtigere end alt andet.

Så nu vil jeg kaste mit småbuttede korpus ud under bruseren, og gøre mig klar til den 3. (og 4.) intercity-tur på en uge, og få sendt min store dreng på lang weekend i Jylland 🙂
Vildkatten-023976-886966.ashx

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt design og eget domæne.