OPSKRIFT: honning-soja stegt kylling m. tomatsovs og grønt

Verdi – fordi du’ til.

VERDI
Ja det er jo onsdag. Og det er jo ferie. Og så må man godt. Ik’?
Efter en masse tid i køkkenet, så er det vist på sin plads, at jeg smækker benene op og nyder et par glas verdi. 🙂

Min veninde har været på besøg hele dagen, og det meste af tiden er gået med opsætning af hendes blog. Jeg forstår pludselig bedre hvorfor jeg endte her. Blogspot er altså lidt en skøge når det kommer til layout. Jeg har det godt her hvor jeg bor.

Noah har bare hygget med spil, (han er den vildeste gamer efterhånden!) så ham har vi stort set ikke set noget til. Jo, der var lige den ene gang hvor han stod i badet, kaldte på mig og viste mig en balje han var “kommet til” at ødelægge. Men som han sagde: “Mor, jeg vidste bare ikke jeg var så stærk”…………… Aldrig mere fodbad herhjemme. R.I.P balje. Og undskyld på forhånd sure sommertæer.

Og så ser det måske vildt hyggeligt ud på billederne. Men her er altså ikke fest. Min veninde fokuserer i stor stil på BUKO-debatten, og jeg bruger min aften på at stalke bloggere. Vi er nok ved at være gamle.

Iøvrigt er vi igang med projekt “stop-nu-med-den-ble-om-natten”. Kryds lige fingre for minus vasketøj til imorgen.

Skål.

bloglovinhjertemullef

1 kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT: honning-soja stegt kylling m. tomatsovs og grønt