... Kender du det dér med, at man får tilbudt en lejlighed?

Venter på posten.

… For postmanden skulle gerne snart, og allerhelst inden jul, komme forbi med vores lejekontrakt. Vores. For vi sagde ja til lejligheden, og når klokken slår 12 nytårsaften, er den vores. Med hjælp fra mine fantastiske forældre, er indskuddet klaret, og ikke noget vi behøver at bekymre os om. Hvilket er rart når lejligheden prismæssigt er sat højere end prisen på min sjæl.

Jeg glæder mig så sindssygt meget til, at få nøglerne og låse døren op. Til at se vores navne på døren og starte et liv med hinanden, hvor vi endelig er rigtigt sammen som en familie.
Vi har allerede siddet og kigget IKEA’s hjemmeside igennem, og lavet en huskeliste over de møbler vi skal have købt. Deriblandt en seng! Det er så lækkert at vi får vores eget soveværelse. Nu har jeg ligesom også boet i en stue siden sommeren 2010, så det med at få et soveværelse er næsten som at vinde i lotto. ( Ja ja, næsten. )

Samtidig flytter vi jo også fra Preben, hvilket må siges at være på tide. Nu hvor han ikke selv forsvandt inden da. (Ja så er det sagt så pænt og så neutralt som jeg overhovedet kunne).

Men jeg er bare så glad. Det bliver så fantastisk, når alt er på plads, og vi er i vores nye hjem. Men fra nu af, og indtil vi når dertil, er det lidt pres. Der er mange praktiske ting der skal ordnes. Ikke mindst gruer jeg for at skille møbler ad, for så at samle dem igen. Det måtte godt bare ske automatisk…kommentar

   

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

... Kender du det dér med, at man får tilbudt en lejlighed?