Jeg er altså i live - jeg sværger!

Ved alt, kan alt, må alt, gør alt.

… Er Noah lige pt. Åh hvor kan det være stramt ind i mellem, med en 5-årig med selektiv hørelse og en (åbenbart) så voldsom paratviden, at lige meget hvad man fortæller – så vidste han det allerede i forvejen. I starten var det ret sjovt, at han pludselig kunne genfortælle hele min barndom, efter at ha’ fået fortalt en historie fra jeg var lille, eller da han pludselig vidste alt om samtlige dyrearter vi stødte på i Zoologisk Have. Det var også ret sjovt i starten, da han ville lære os de ting, som vi sekunder før havde forklaret ham, eller når han for 3. gang sagde “hvad?”, fordi han ikke rigtig lige gider spilde tid på at høre efter.

Det er bare som om, at nu er det begyndt at blive sådan en smule krampagtigt at være en del af. Det lader til at han bestræber sig en del på, at  gøre alle de ting vi har bedt ham om ikke at gøre. Så jo, måske var det lidt til at smile af i starten, men nu har jeg altså efterhånden svært ved at smile, når knægten slår høreapparatet fra og så derefter fortæller vidt og bredt om hvor meget han ved om sommerfugle. (P.S har googlet mig til at han faktisk ikke ved ret meget!)

Ind i mellem så kan jeg sgu godt bare blive træt! Åh jeg elsker ham så meget at det kan gøre helt ondt, men hold nu kæft hvor kan han altså også bare være irriterende. Det har simpelthen været verdens længste weekend – både fordi han har været totalt i stødet, men også fordi jeg får så skide dårlig samvittighed over at glæde mig til at sende ham på fritidshjem og kunne lukke af for det omvandrende leksikon.

Det er åbenbart bare sådan en fase man skal igennem, når man er startet på fritidshjem – ligesom jeg inderligt håber at den der 2. generationsindvandrer-accent han har slæbt med hjem, også bare er en fase…..

Untitled1 mullef

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er altså i live - jeg sværger!