Har et barn der sveder bandeord.

Ting jeg ikke forstår.

  • Folks absurde glæde over yoghurt og skyr. Seriøst, det bliver ikke delikat fordi du strøer mandler og blåbær henover. Nej det er ikke det samme som en fuldfed fløde-is med guf og krymmel. Lad være med at påstå andet, og pak så lige dine daglige skyr-billeder på Instagram væk. Vi HAR set dem, og jo det er da yndigt når du farvekoordinerer dine toppings, selvom det betyder du skal spise tørrede tranebær (som iøvrigt smager af numse),  med ketchup, røde roser og skyr natural (som iøvrigt også smager lidt af numse).
  • Yahya Hassan.
  • Folk der tager på skiferie – helt frivilligt. Altså I ved godt der er sne, ikke?
  • Folk der ikke gør plads på fortovet. Altså – her er jeg seriøst ved at blive godt gammelsur, men det sker dagligt, at Noah og jeg står klistret op til en bygning, eller vælter halvvejs ud på vejen, fordi ingen andre går til side. Jeg opdrager Noah til at gå til side når der kommer andre mennesker, for det synes jeg egentlig er en ret naturlig ting. Det er det bare (åbenbart) ikke. Igår var der en dame der stod foran Noah, og seriøst bare ventede på han rykkede sig, for at hun kunne gå forbi (SERIØST!). Ja for hun kunne åbenbart ikke træde til side og lade ham passere. Sådan nogle typer kan jeg ikke lide, og jeg kommenterer også gerne på det. Noah smilte pænt, og kommenterede på pladsmanglen på fortovet, imens jeg (med fråde om munden) fik sagt (ret højt): “JA men det hjælper jo heller ikke når folk ikke kan finde ud af at gå til side!”. Altså er det bare mig, eller er det ikke lidt underligt?
  • Folk der stadig lytter til Medina. Altså laver hun overhovedet musik mere, og er hun begyndt at skrive sange som ikke lyder som noget en 12-årig har skrevet? Jaja, bevares. Jeg kunne ikke gøre det bedre, men alligevel.
  • Hvorfor min overbo altid begynder at bore i ting efter klokken 21. Eller gå hvileløst rundt med sko af beton efter midnat.
  • Lilla. Jeg synes ligesom bare ikke farven fungerer til noget. Måske på en nuttet baby, men ellers går det jo ikke.
  • At jeg snart har læst til sygeplejerske i et helt år. Jeg er jo lige begyndt.
  • Kryptiske facebook-opdateringer. Oh yes, det har jeg sikkert skrevet før. Men det stopper jo ikke folk i at blive ved, kan man sige. Endnu værre bliver det, når kommentarfeltet til selve opdateringen, bliver til sådan en indforstået samtale mellem to veninder, der fniser igennem det hele, fordi de er de eneste der ved hvad de selv snakker om. Congratu-fucking-lations.1341902965219_6008645

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har et barn der sveder bandeord.