KONKURRENCE: Til dig der heller ikke kan finde ud af at holde blomster i live.

Tidlig morgen

Jeg ved simpelthen ikke hvor det er gået galt, men lige for tiden kan jeg simpelthen ikke finde ud af, at sove længe. Noah stod i min fodende kl. 06:26 og proklamerede at han altså havde tisset i sengen. Normal vis ville jeg grynte et eller andet uforståeligt, gå i søvne ind på hans værelse og tage mig af situationen, vakle ind i min seng igen og sove videre som en baby. Kl. 06:26 på min søndag, det ER altså tidligt (!)
Nu var det jo så heller ikke fordi jeg sprang ud af sengen og var klar med de lyserrøde gummihandsker og Ajax, men jeg var ikke tilnærmelsesvis i nærheden af, at være så træt at jeg kunne sove videre. Noah havde så slet ikke tisset i sengen – han havde bare svedt helt vanvittigt (og så bemærkede han ikke selv at hans underbukser faktisk var nok sådan cirka det eneste tørre område på hele hans lille krop).
Jeg prøvede faktisk at gå ind i seng igen, men det fungerede ligesom ikke rigtigt. Nu er kl. 7:23, og jeg sidder i køkkenet med min morgenkaffe og har allerede sendt morgenmad afsted i Noahs retning, taget opvasken fra igår aftes, taget tøj på (husk lige venner, det ER altså stadig søndag ikk’? At tage tøj på er faktisk en præstation) og næsten skrevet et blogindlæg. Jon sover stadig dejligt, selvom hans vækkeur har ringet et par gange. Han har noget med ikke at slå sin alarm fra når han ikke skal noget – hvilket har vækket os skide mange gange i løbet af de sidste fire år. Men det er lykkedes ham at sove videre idag, så nu kan jeg nyde min morgenkaffe alene i køkkenet, hvilket efterhånden er ved at blive en tradition i weekenderne. Er det fordi jeg er ved at blive gammel?

Husk at konkurrencen om at vinde et sæt påskeliljer fra Nordic Fox slutter idag – jeg finder en vinder senere på dagen. 

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE: Til dig der heller ikke kan finde ud af at holde blomster i live.