Endnu et kig ind i mine arkiver. Om dengang Noah spam-mailede et firma der havde spam-mailet mig.

Tankeskrald og skrot #4

– Min svigermor fortalte forleden om, hvor pigeglad Jon var som barn. Jon giver hende ret, hvortil Noah peger på mig og siger: “Men han gemte den bedste til sidst“.

– Hvorfor klør alting (alting!!!) når man tager neglelak på?

– Hvad er det med jer mennesker og hindbærsnitter? Hvorfor kan I lide dem? Hvad er det der gør dem til noget særligt? Jeg ser en tør kiks med syltetøj. Det er ikke sjovt.

– Da Jon og jeg kiggede på ferie, gik det op for os hvor gerne de fleste hoteller vil diktere, hvorvidt der skal foregå noget “forplantning” eller ej. “I nogle værelser er der dobbeltseng, i andre enkeltmandssenge. Du kan ikke vælge selv“.  Undskyld nu rejser vi jo ikke væk sammen, for at ligge med foldede hænder i hver sin ende af rummet vel? Siger ikke vi skal have analslynger og glidecreme med i håndbagagen, men behøver vi bo som det ugifte par vi nu engang er? Jeg tænker nej.

– Jeg hader gruppearbejde. Så inderligt. Det føles sommetider som om, der ikke er andet på min skole.

– Var der andre der lige lagde mærke til andre bloggeres sponsorerede indlæg for en måneds tid siden? Ja ja, jeg ved godt der konstant er sponsorerede indlæg, men de der cliffhanger: “vi trækker lige stikket, ih hvor er det spændende” for så at dukke op skide to dage efter og reklamere for Telmore Play, som de bare havde siddet og “bingewatchet” (as if). Jeg kan virkelig godt blive træt af intetsigende sponsorerede indlæg som dem. Det er ikke interessant for nogen andre.

– Synes bare generelt det med sponsorerede indlæg har taget overhånd. Fint du gør det, men tænk på din platform, dit publikum og hvad du selv står for.

– Kan man seriøst få krymmel som pålæg nu!?

IMG_3114
… For det er altså underligt!

1 kommentar

  • Lærke

    Jeg tror krymmel som pålæg er noget de har kopieret fra Holland. Der har de haft det i årevis (mindst 20 år) hvilket også betyder de har en del forskellige slags 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu et kig ind i mine arkiver. Om dengang Noah spam-mailede et firma der havde spam-mailet mig.