"Hvor er du sej at du træner når du er tyk"

Tankeskrald og skrot #3

– Er jeg den eneste der elsker at trykke bumser ud?

– Er man først voksen når man spiser al slags ost? Og pølse?

– Der var lige en hel klasse der troede jeg var en lærer. Skal seriøst lægge Fjällräven fra mig.

– Hold kæft hvor smager Starbucks vanillelatte rædselsfuldt. Værste 34kroner spenderet nogensinde. På en mandag. Nej, bare nogensinde.

– Når man har et barn der ikke drikker sodavand (Nej slap af, jeg er ikke spelt. Han kan ikke lide det.) så opdager man hurtigt hvor hjælpeløse tjenere på restauranter er. For så er der kun mælk eller æblemost i spædbarnsportioner der kan tilbydes. Det er åbenbart sådan i branchen, at babyer kan få mælk og juice, men rigtige børn skal have cola.

– Af en eller anden årsag ender jeg altid med at høre noget Pyrus-relateret når jeg cykler.

– Eller Nissebanden. Ja eller Nossebanden som min telefon foreslog.

– Nej. Bananpandekager, skyr og bær kan ikke gå for en dessert. Det er en stor, fed, kaloriefattig løgn.


IMG_3113… Men pænt er det da, til trods for det ikke er farvekoordineret her på billedet. Ja undskyld, det var ikke mit bedste insta-moment.

4 kommentarer

 • Mama

  Neeeej! Starbucks vanilia-latte er “the shit”! Bedste kaffe EVER 😂!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg forestillede mig altså VIRKELIG også en drøm, et krus af kærlighed og mig selv i symbiose med den kolde kaffe. Men den var lunken, og så sød, at selv slikmutter her, SLET ikke kunne drikke det. Måske var det en fejl så 😉 Jeg må give den et skud igen. Var også helt i chok den morgen. Og så endda på en mandag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mama

   Den er søøøød – jeg er også en sucker for sød kaffe ❤❤ Og den skal være varm ☕ Min skønne faste kaffe date kan nu heller ikk lide den – hun synes også den er ALT for sød 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg købte iskaffen da det var en vaaarm sommerdag, men den var virkelig bare lunken, på den forkerte måde. 😉 Det kan være jeg prøver lykken igen en dag. Det er altså alligevel sjældent noget er for sødt til mig. 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Hvor er du sej at du træner når du er tyk"