En dejlig sidste feriedag.

Tak er kun et fattigt ord.

Jeg er intet mindre end målløs. Efter min tur i zoo, er mine besøgstal og “likes” på facebook eksploderet. Efter mit sovse-indlæg, har jeg fået over 100 likes mere på facebook, og over 2200 besøg på min blog. Der er over 100.000 der har set nogle af mine opslag på facebook – og ja. Normalt har jeg haft sådan 200-300 besøg på min blog hver dag, så jeg var noget overrasket da jeg kom hjem idag 😉

Så jeg vil bare sige TAK!! Det betyder så utroligt meget, at folk kan lide min blog. Jeg er godt klar over, at det ikke er fordi den indeholder noget særlig vigtigt eller relevant, men jeg er bare super glad for, at der er nogen derude, der gider læse mit pladder – og savle over min mad 😉

takbloglovinhjerte mullef

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dejlig sidste feriedag.