Sådan sover man i Vanløse...

Sur sur sur.

Noah er så sur.

Åh altså, det bliver ved og ved og ved og jeg er mildest talt ved at spasse ud over sur flabet knægt. Idag har han nok sammenlagt brugt halvanden time på sit værelse. Nøgen. Fordi det skal man jo åbenbart være når man er sur.

Og hvor jeg dog bare ikke magter mere trodsalder snart. For det må jo være det der foregår. Trodsalder. Jeg synes det bliver værre og værre. Måske også fordi mit overskud bliver mindre og mindre. Det er så ufedt at gå og være en sur mor hele tiden.

Udover sur dreng. Så er mit iTunes ID blevet lukket. Fordi en eller anden skøge har købt for 120$ Haypi Dragon App fra min konto. Heldigvis ikke fra mit VISA de penge er trukket, så meget kan jeg da se – men hvor er det så bare piv-ringe at Apple ikke er specielt hjælpsomme med at få kontoen åbnet igen. Alle informationer på min konto er ændret – dvs mine sikkerhedsspørgsmål er lavet om fra:  Navnet på dit første kæledyr + Det bedste job du har haft, til: Den bil du har været mindst glad for + Det bedste job du har haft. Så min eneste mulighed er, at de nulstiller min konto og sender mig en e-mail med en ny kode. Problemet er bare at når jeg vælger den mulighed, modtager jeg ingen e-mail. Det burde jo altså ikke tage flere dage at sende sådan en fætter afsted! SUK. Så nu har jeg måtte skrive til Apple. Håber edderspangbankme at de rupper neglene og får åbnet min konto igen. Det er da sindssygt belastende at spilde sit liv på.

Så herlig dag. Vildt meget. Og nu er Noah sur igen. Han elsker mig ikke mere og så er jeg bare grim. Og udover det, så vil han smide sit legetøj ud og flytte hjem til sin mormorpige. Ja det’ godt du – hej!

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan sover man i Vanløse...