Kæresteweekend.

Supermanden er landet.

Jaaaaaa, så kom skønne Noah hjem igen. Det er altså lige meget hvor fedt jeg synes jeg har det, når jeg en sjælden gang får lidt Camilla-tid. Alting falder bare på plads, og føles helt rigtigt når han er her 🙂

Han har bare hygget sig SÅ meget hos sin far, og han er hurtigt blevet forvent. Sådan er det generelt – det er lidt svært når der er forskellige regler, eller der foregår flere fede ting over en kortere periode end der plejer. Så Noah er generelt på en form for detox når han kommer hjem. Men det er sådan det skal være. Han skal snotforkæles og hygges om når de ses, og så må jeg tage skraldet 😉 Værre er det trods alt heller ikke. Og jeg under dem begge det SÅ meget!

Men vi har hygget os i dag. Lejede “Walking with Dinosaurs” og Noah elskede den. Selv, var jeg ok imponeret over de første 20 minutter ca. Resten kan jeg ikke udtale om, men jeg sov helt igennem fantastisk 😉 Han lod mig sove helt til slutningen. Havde givet mig tæppe på, og sat sig ved siden af mig og holdt min hånd. Han smelter altså mit hjerte lidt en gang i mellem. Og så vækkede han mig kun fordi jeg havde sagt, at han skulle i seng når filmen sluttede. Skønne unge altså.

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæresteweekend.