Jeg er en uretfærdig og tøsefornærmet mor.

Sommerferie.

Så er jeg landet hjemme i hyggehulen, efter en dejlig dag i vuggeren. Jeg har ferie. Noah har haft sin sidste dag i børnehaveklassen. (…. Suk)  Dagen startede ellers herligt:

Skærmbillede 2015-06-26 kl. 16.29.45 … Og så fik jeg da nok lige skidepine. Det fremgår ellers af min arbejdsgivererklæring, at jeg er på en kontrakt uden opsigelsesdato (ergo stoppede jeg ikke den 19/2. Jeg har ingen officiel slutdato, så det er noget være vrøvl). Og her står jeg så og tænker, at den info havde da været bedre at få i marts – da de også skrev for at minde mig om, at jeg manglede biologi på mit eksamensbevis. Fremfor at skrive det idag – hvor jeg går på ferie, og hvor der ikke er garanti for, at jeg kan skaffe en ny erklæring. Heldigvis hjalp min leder mig med det samme og jeg har nu sendt en ny afsted (som også er opdateret med min nye kontrakt på flere timer), og jeg håber sådan at de nu er tilfredse! Jeg kan simpelthen ikke overskue det, hvis jeg igen skal afvises i år. Det vil bare ramle helt sammen alting.

MEN – nu er ferien begyndt. Jeg skal bruge aftenen på at pakke tasker og tømme køleskabet. Og på at bede til Guderne om, at jeg ikke får en mail på mandag som fortæller, at den nye erklæring heller ikke er god nok. For der sidder jeg altså i Tyrkiet og kan ikke gøre noget ved det. Så kryds lige fingre for, at jeg ikke bliver afvist før jeg overhovedet er blevet taget i betragtning.

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er en uretfærdig og tøsefornærmet mor.