Stress, fest i børneren og en levende kat.

Skøn weekend!

Lørdag, ja den blev lige så pænt booket som fredag endte med at blive. Vi stod op ved 8-tiden hvor vi så lidt morgentv og spiste morgenmad. Derefter gav jeg den hele armen med rengøring og badning, så vi var klar til at smutte på legepladsen med madpakker, tæppe og alt sandkasse-legetøjet.

Og da vi sad derovre og hyggede os, kom min veninde og hendes kæreste forbi med asti og jordbær. Der sad vi så og hyggede en times tid, imens Noah legede lidt rundt omkring – og så kom Jon også over.

Ved 15-tiden smuttede vi så hjemad – for nu skulle vi gøre klar til at tage hjem til nogle af mine venner og grille.

Vi var hjemme ved 21-tiden og Noah var supertræt. Det har resulteret i en dreng der sov til kl. 10:18 og som stadig ligger i sengen og ser tv. Han er helt flad.

Nu bliver der vasket tøj, og knægten har bestilt spaghetti og kødsovs til morgenmad (ja han er endnu ikke nået længere…) og senere skal vi hjem til mormorpigen og morfar. For de har jo fri imorgen. Som alle andre. Undtagen mig. Jeg skal stå på en forpulet skodtankstation og lade som om jeg gider. Og det eneste der går igennem mit hoved på en arbejdsdag dernede, erfuck mit liv.
… Er så uendeligt træt af helligdage som jeg ikke får en skid ud af. Og så er jeg træt af mange andre ting dernede, men jeg må jo prøve at klare de sidste 2 måneder… Det er jo trods alt kun 2 måneder..

Hvornår er det weekend igen?!

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stress, fest i børneren og en levende kat.