OPSKRIFT: Verdens bedste pandekager.

Sikke stille her blev.

Ja altså, jer der følger mig på facebook, ved godt at jeg har været med Noah i Nordjylland for at besøge min søde farmor. Og jeg havde da egentlig planer om at skrive lidt hyggelige indlæg deroppe, men blev simpelthen ramt af den ledeste mandeinfluenza – som jeg stadig ikke er kommet over. Så jeg endte med at ligge i en seng det meste af tiden. Der var jo også en del sne, så det var ikke super attraktivt at gå uden for (jeg HADER sne).

Vi havde planer om at skulle hjem igår, men da der blev lovet mere sne, turde jeg ikke satse på, at DSB kunne køre os hjem uden for mange forsinkelser, så vores rejse blev lige forlænget med en dag. Det var nok også meget godt, hvis man tager mit helbred i betragtning. Det er nu heller ikke fordi hjemturen idag, passer mig særlig godt. Sidder pt i intercitylyn, og mangler min seng relativt meget. Så imorgen bliver vist sengeliggende igen.

ØV!

Men vi var heroppe for at fejre min farmors 80-års fødselsdag, og på trods af den høje alder, var min farmor alligevel i stand til en sneboldkamp med Noah. Hun er i det hele taget ret sej, hende Olde-farmor. 🙂

Men nu er det altså bare hjem i seng. Der er ikke meget ved en 6-7 timers tur med offentlig transport, og da slet ikke når man har hovedet fuld af snot.

DSC_0456 DSC_0467
DSC_0326 DSC_0286 DSC_0256 DSC_0241 DSC_0224 DSC_0033 DSC_0025 DSC_0003

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT: Verdens bedste pandekager.