Ting jeg ikke forstår.

Savner ham. Alt for meget!

Jeg er simpelthen ved at gå til! Savner simpelthen bare Noah helt forfærdeligt – så meget at det gør helt ondt i maven at tænke på ham. (Ja jeg skal tage mig sammen, han er trods alt hos mig 95% af tiden).

Det har været en lang dag synes jeg. Min kollega kom hoppende imod mig imorges, gav kram og var glad for at se mig. Jeg ville også være glad for at se ham – alle andre steder end på arbejdspladsen. Jeg var knap så entusiastisk, men det var da en rar velkomst. Dejligt at se man har været savnet.

Der var egentlig en hel masse ting jeg ville skrive, men alt det jeg har tænkt over er forsvundet, og det eneste jeg kan fokusere på, er hvor meget jeg savner min Skovbanan. Glæder mig så sindssygt til at få ham hjem igen. Jeg er så ynkelig, jeg ved det godt. Han kommer jo hjem igen og jeg skal bare prøve at nyde min alenetid. Bortset fra det er kedeligt.

Suk.

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg ikke forstår.