Lidt hygge.

Sådan lidt om efterårsferie, DSB og skrigeballoner…

Så har vi jo haft en lækker efterårsferie. Ren afsplapning med Ullermåsen 🙂

Fredag tog jeg så til Odense med Ullerbergsen hvor hans far hentede ham – og så var det direkte hjem til engelskstil og alt andet godt fra skolen. (Ja for man skal jo ikke glemme noget bare fordi man har fri, vel?)

Søndag skulle jeg hente Baronen hjem igen. Sætter mig i IntercityLyn og drager mod Odense. Bliver ret hurtigt kontaktet af en mand som mener at jeg må være kurder nu hvor jeg er så smuk…. Han strækker den faktisk så langt at han snakker kurdisk til mig – på trods af at jeg har skåret ud i pap for ham at jeg er dansk – og min familie er danske – at vi kommer fra danmark og snakker dansk.. Da han spurgte om jeg var gift, var det ligesom om jeg meget hurtigt fik noget musik i ørerne.  Altså undskyld mig, men jeg ligner altså ikke en kurder. Al fred og glæde til dem (og blomster og kærlighed), men det er jeg ikke.

Nå, jeg ved så at han skal af i Odense, så jeg forestiller mig allerede skrækscenariet hvor han følger efter mig – har allerede på det tidspunkt planlagt at gemme mig bag Noahs far. Men han forsvinder heldigvis i Odense – og jeg får krudtpomfritten tilbage. Her var kl. 14:05.

Kl. 14:06 er der så én eller anden boglam knoldesparker der vælger at ville ende sine dage ved at springe ud foran et tog. Og standse al togtrafikken. AL togtrafikken ja. Et minut efter jeg er trådt ud på perronen… Og ja, så er det da en sørgelig skæbne, men fred være med at folk vil dø – kunne de måske ikke bare gøre det i privaten?  Jeg mener ikke nok med at der er en masse mennesker der sidder fast et sted i Danmark, på efterårsferiens sidste dag (den store rejsedag…), men vi har altså også en dybt traumatiseret togchauffør. Hvor er det dog lavt.. Og over højtalerne lød det: “Politiet har givet den besked at togene kan køre videre om en time til halvanden“. Det blev så bare en anelse relativt når den samme besked kørte på repeat i over en time.. Så det tog vi skulle ha’ været med kl. 14:15, forlod først perronen i Odense kl. 17……… Ellers en spændende banegård.

Nå, men vi nåede jo hjem og i dag fik vi kickstartet skole og børnehave. Det var også alt sammen meget fint. Ingen af os sov specielt meget i nat, så Noah var så kodyl træt da vi skulle hjem igen, at han skreg i hvad der svarer til lidt for lang tid. Det hele kulminerede da vi trådte ud på Vanløse station og ungen skreg: “JEG HADER DIG DIN DUMME FUCKING LORTEMOR!“. Jeg vendte mig om og gik væk fra ham imens han skreg så højt at det vist stadig bløder lidt fra mine ører. Så kommer der en sød DSB-ansat og stikker mig en lille Rasmus Klump bog imens hun siger: “Giv den bare til ham senere, jeg vil altså ikke blande mig – har selv været der to gange. Nu er de sidst i tyverne begge to og skriger ikke så tit af mig mere.”. Hvor var det bare skønt med lidt forståelse og et klap på skulderen, frem for de sædvanlige blikke der bare skriger: “Få dog dit uvorne barn til at lukke æsken“. Det gav lige et ekstra boost til at kapere hysterisk barn – som nu sidder og ser film inden han skal i seng. Han er heldigvis holdt op med at skrige.

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt hygge.