Nu officielt med skolebarn.

Så sidder man bare dér, og er en herresur kælling.

Nu er det ikke fordi det her skal ende ud i at være sådan en brokke-blog, men lige så mange gode ting der sker i mit liv for tiden, lige så mange røvskøgede ting sker der også. Det er i virkeligheden ikke fordi det er store ting, men små ting der bare sammenlagt skaber en lagkage af lort og dårlig karma.

Vi kan ikke finde en lejlighed sammen. Det er fuldstændig umuligt. Jeg tror der er større chance for, at jeg vinder i LOTTO, end at vi får en lejlighed inden for den nærmeste fremtid (… mind mig lige om det der lotto.) og det er så sindssygt bittert! Alting skal bare være på standby hele tiden, og alle de ting vi gerne vil, små som store, må vi bare pakke væk og glemme alt om. Jon kan ikke engang flytte ind hos mig (ikke at det er aktuelt, for her er vist ikke rigtig plads til flere i den her tændstikæske) for hvis han gør, ryger vi af den interne liste i hans boligselskab, og selvom vi ikke har fået tilbudt noget som helst, og nok heller ikke får noget som helst tilbudt inden for de nærmeste 20-30 år, så er det bare ikke fedt hvis vi ryger af den eneste venteliste, som bare er lidt mere tilregnelig end alle de andre.

Vi vil skidegerne ha’ en hund. Bare sådan en lille én, og jeg fik faktisk chancen for at købe en vaps af en veninde – men må man ha’ dyr her? Ja. Hvis man har dem med sig når man flytter ind. Så er man skidemeget velkommen til at ha’ hele Cirkus Benneweis boende, og kattedamerne må også godt være her. Men hvis man flytter ind UDEN et kæledyr, så må man ikke. Jordens mest uretfærdige og tarvelige regel. Det er en hund jeg spørger om, ikke en hest. Og her er så mange andre herude der har kat eller hund – så det er bare så pisse unfair, at jeg ikke kan få lov at få en lille hårbold, som ikke fælder, er allergivenlig og bare super nuttet!

Føler mig bare STUCK lige for tiden. I en lille lejlighed hvor der ikke er plads til os alle, hvor jeg ikke må ha’ hund. Og vi kan heller ikke få børn endnu, for vi kan ikke få en lejlighed, og jeg kommer først ind på min uddannelse tidligst til sommer. Det hele kører bare i ring på den kedelige måde, og det havde været til at holde ud hvis man kunne se en ende på det – men  det kan man ikke!

…. Altså. Jeg ville egentlig bare gerne ha’ en hund. Bare for sådan at føle at jeg kunne gøre et eller andet. Men nej. Jeg må klappe de gamle damers små tæppetissere, imens jeg i desperation endevender boligsider hver aften og lidt hader alle andre der bor her. Som gerne måtte ha’ et kæledyr. Hvis der er nogen der lejer deres 3-4 værelses lejlighed ud, sådan i København. Så er vi nogen der gerne vil flytte ind. Og evt. bare ha’ en lille hund. Lille – meget lille.

2 kommentarer

 • Inger Vindstrup

  Hej Camilla, jeg prøvede at skrive en kommentar til dit ” mavesure” udbrud, men jeg tror ikke du fik det. Jeg er rigtig god til at lave fejl på det her apparat. Jeg prøver igen! Altså, prøv at være glad for det, du har. Rom blev ikke bygget på en dag, og du får nok, hvad du ønsker dig hen ad vejen. Har du tænkt på, at den lille hund, du gerne vil have ,skal være alene hjemme i mange timer hver dag? Hvordan tror du den vil have det med det? Og hvordan tror du naboerne vil have det. hvis den “græder” hele tiden? Nej, glem det og nyd det, du har : en dejlig dreng og en skøn kæreste . <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MulleF

   Hej søde farmor. MEN nu virkede det 🙂
   Selvfølgelig får jeg det hele med tiden, det går jo trods alt godt og jeg er kommet meget langt, og kan være stolt af det. Det er bare svært at man ikke kan få det man gerne vil, når man gerne vil ha’ det. Det er svært at vi ikke kan få en lejlighed, for det vil vi så gerne – og det er en kedelig begrænsning at ha’, og så bare fordi vi bor i København hvor man nærmest skal ligge en million penge og en nyre for at få et kollegieværelse 😉
   At kunne få en hund, ville nok bare give os følelsen af, at vi trods alt stadig havde noget at sige om hvordan vi gerne vil ha’ det. Men det har vi ikke 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu officielt med skolebarn.