Om sidste dag i Vuggeren.

Så fik jeg mine nye møbler.

Endelig er det hele på plads herhjemme. Og det er blevet så hyggeligt. Jeg mangler lige et spejl over min skænk før jeg er helt tilfreds, men så er vi altså også ved at være der!

P8290465

 

P8290466

 

P8290467
Både skænk, stigereol og hylder er bestilt hos Unoliving.com  som jeg varmt anbefaler. Super fleksible ift. leveringsdato – holder hvad de lover. Kundeservice er nemme at få fat på, og der er simpelthen ikke en finger at sætte på dem. Det er ikke sidste gang jeg bestiller hos dem. 

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om sidste dag i Vuggeren.