For fanden! Jeg skal være sygeplejerske.

Så er der bestilt møbler til stuen.

Åh hvor har jeg ventet længe på at kunne bestille nye møbler til min stue! Og nu er det gjort. Så går der jo nok lige en halv menneskealder før jeg får det leveret, men nu er bestillingen i hvert fald sendt afsted, og jeg kan begynde at gøre klar derhjemme. Jeg endte med at købe dette:

charlie housedoctor stigereolJeg købte to hylder fra House Doctor, og jeg valgte dem i eg fremfor i grå, da de så vil passe bedre til skænken. Og så med sorte hyldebærere for at matche den sorte stigereol. Der er meget hvidt i min stue, så jeg ville gerne bryde det lyse med en smule sort. Og jeg tror det bliver rigtig rigtig fint. Nu skal der bare grovsorteres i mine reoler i stuen, da der bliver markant mindre plads til at gemme rodet væk. Men det er nok meget sundt at få sorteret ud i det hele.

2 kommentarer

 • Det ser ud til at være en dyr omgang 🙂 Men nogle rigtig fede produkter ud har udvalgt 😉

  Jeg er også blevet helt vild med daybeds for tiden, med et par flotte hay eller by nord puder derpå, så er det lækkert 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak skal du have 🙂 Ja det koster jo – men synes godt nok skænken var billig – og nu hvor den står i min stue, og er af god kvalitet så forstår jeg slet ikke, at jeg har fået den “smidt i hovedet” – altså når man tænker på hvad sådan et møbel ellers kan koste 😉

   Åh jeg eeeelsker hay puderne, men har indtil videre været lidt for nærig til at give så mange penge for dem. Det er vel bare et spørgsmål om tid, før jeg “kommer til” at købe dem alligevel 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For fanden! Jeg skal være sygeplejerske.