Tittebøøøh.

Så var jeg her igen!

Juhuu, her er jeg! Nok den dårligste blogger pt, Nord for Alperne. Jeg beklager mit fravær. Har været verschwunden i rødvins-rus og provinsbesøg i Slagelse. Og som altid, når vejret er godt – er energien røv. Men nu regner det jo. Så her er jeg. Fik en skyller på cyklen hjem fra arbejde – Noah fik heldgvis et lift af mormorpigen og morfar.

Det går rigtig godt her. Har sidste arbejdsdag i morgen. Det er begyndt at blive bare lidt underligt. Jeg glæder mig – men så alligevel er det lidt underligt. Kunne man dog bare tage de faste kunder med i lommen!  Er spændt på hvor lågsus jeg har det i morgen klokken 15. Indtil nu har jeg været sikker på jeg får det rigtig meget lågsus (Som i: ” Jeg har ik’ brug for en læææg’ , til at fortæl’ mig jeg har det okaaay, jeg har det meget mer’ end ok, hvis du ser mig dude så vil du forstå – jeg har det lågsus!”), men det kan nok godt ske at jeg fælder en tåre. Det er trods alt 2 og et halvt år med nougatcroissanter inden for rækkevidde, jeg skal sige farvel til.

Udover det, jamen så har jeg været en tur i Slagelse. Det må vidst kræve et indlæg for sig selv (et indlæg af seksuel karaktér – men glæd jer! Det er nok den sjoveste weekend jeg har haft i meget lang tid!)

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tittebøøøh.