Katten under bordet.

Så er det sgu slut.

Det var så min sidste arbejdsdag hos Statoil. Hold op det er underligt. Troede aldrig at denne dag skulle komme, men nu er den kommet – og det føles virkelig sært. Endda lidt vemodigt (Troede aldrig jeg skulle føle det sådan!). Men det er selvfølgelig også 2 og et halvt år der er gået siden jeg første gang iførte mig den rædsomme uniform.

Dagen er gået med at sige farvel til kunderne. Der er kommet en del bare for lige at sige farvel til mig – det varmede helt vildt. Så helt uelsket og uønsket har man nok ikke været 🙂

Ellers gav chefen McD, og der var en gavekurv i form af en masse kulinariske ting jeg ikke aner hvad er. Men det finder jeg vel ud af!

Så nu sidder jeg her. Det er vidst ikke gået helt op for mig at det er slut nu. Den næste uge skal vi bruge i Nordjylland, så indtil da vil det nok bare føles som en ferie.

Men nu skal jeg endelig til at gå i det tøj jeg vil og sætte mit hår som jeg vil. Det lyder måske ikke af meget, men når man har været nødsaget til at ha’ håret opsat så længe, og har været iført en uniform der fremhæver alt det forkerte – så er det altså guld værd at kunne gøre som det passer én!

Nå. Der skal pakkes til imorgen – hvor det også er min fødselsdag 🙂

Fik jeg iøvrigt sagt at min veninde er inviteret over til sovs? (LÆS dette indlæg hvis du føler du er gået glip af noget sovset: http://mullefilumsen.dk/katten-under-bordet/)

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Katten under bordet.