Lidt om insulin, løbebånd og livet.

Retroplanten: PILEA

Åh hvor har jeg sukket efter Pilea i meget meget lang tid. Ingen har haft dem – alle har talt om dem. Sådan er virkeligheden for mig (og sikkert mange af jer andre) der gerne vil have retro-ting i hjemmet. I det sekund Pilea fik stukket retro-kortet i hånden, har den været ultra-populær, og ikke til at opstøve.

Men idag, da jeg trængte til en pause fra min eksamenslæsning, tænkte jeg at jeg ville prøve at køre ud til et par forskellige blomsterforretninger i nærheden. Min veninde havde forleden skrevet til mig, at Pilea er alle steder på Frederiksberg (… Og så åbenbart ingen steder ud over dér – kan jeg konstatere!) så jeg mente det var et godt sted at starte. Lang historie kort (eller i virkeligheden var det aldrig en lang historie), jeg fandt min Pilea i den allerførste butik jeg henvendte mig i. Lige ved Frederiksberg Metro, ved siden af Change og Baresso – Bum! Og de har altså fået nye idag. De var igang med at blive sat på hylderne da jeg kom, og ekspedienten sagde at de altid har dem (bare en lille public service til andre retrohungrende godtfolk). Og nu har jeg virkelig meget Pilea. Kunne plante 5 stiklinger i andre potter med det samme, og der er flere på vej.

PA090004 PA090008 PA090012 PA090015Ps: Da jeg ikke umiddelbart har planer om at beklæde min lejlighed med Pilea, så sælger jeg mine stiklinger løbende til en 10’er. 

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om insulin, løbebånd og livet.