Ok. Er officielt ved at være gammel.

Puster stille og roligt ud igen.

Eksamen

Igår gik jeg fra skolen efter min sidste eksamen. De seneste uger har været noget med skidepine og søvnløshed. Men igår fik jeg klaret den sidste eksamen – bestod med et 7-tal, hvilket jeg er fuldt ud tilfreds med. Er normalt ellers lidt sådan en 12-tals-pige (som ikke altid får 12 – it ain’t pretty) så et 7-tal er normalt en decideret ydmygelse – og den kommer som regel med tårer!

Det sidste halve år har jeg så bare læst et par fag, som lå lidt uden for min comfort-zone. Samtidig har jeg arbejdet virkelig meget i vuggestuen, så overskuddet til sådan rigtig at sætte mig ind i fagene, har nok ikke været som dengang jeg kun havde skolen at fokusere på. Har fået 7 i begge mine eksamener nu her – og jeg er altså tilfreds med dem begge. Særligt den igår, som var sådan en eksamen, hvor man godt lidt ved at man er fucked på forhånd. Censor var sød. Gav mig nok mest 7 fordi den artikel der var vedhæftet som eksamensbilag, den var noget værre vrøvl. Han havde læst den to gange – og ikke fattet den. Min lærer (som havde opgivet den) havde heller ikke fanget de ting der stod i den. Men at læse (og skrive) er det jeg kan, så selvom jeg var på dybt vand, så fik jeg da brugt noget af det jeg er god til, på at hive mig lidt længere i land. Så det var fint.

Sommerferie

Så nu føler jeg altså jeg har sommerferie. At kunne slippe taget og bare være mig selv om aftenen – at slappe af og hygge mig, uden at skulle lave lektier, eller have dårlig samvittighed over ikke at lave lektier, det giver altså en følelse af frihed og ferie – selvom jeg stadig har omkring 30 timers vuggestue-tid hver uge. Det gør bare ikke noget. Det gør ikke noget at der er møder eller arrangementer med Noah og hans klasse. Det’ helt fint. For der er ikke flere lektier. Og om tre uger går jeg på rigtig sommerferie, hvilket jeg virkelig virkelig ser frem til. Det bliver pludselig lidt mere virkeligt når eksamen er overstået – før var eksamen mere eller mindre i vejen for mit sommerferie-udsyn. Det er det ikke mere – det næste der skal ske er altså ferie. Så dejligt.

… Og lejligheden?

Jo tak. Bor stadig i lille 2-værelses hygge-hule. Ingen udsigt til at det bliver lavet om lige foreløbig. Her var en sød dame forleden og kigge på den. Hun havde en 4-værelses i Vanløse som hun gerne ville bytte til noget mindre. Men min lejlighed var for lille. Vi kommer nok aldrig væk herfra. Hvilket godt kan være lidt deprimerende på en sommerdag som idag, hvor alkoholikeren inde ved siden af holder spansk aften med sig selv. Umenneskeligt høj musik, høje tilråb og maracas. Må vist lige tjekke op på reglementet herude. Kunne være der var tilladelse til vold mod naboer.kommentar

   

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ok. Er officielt ved at være gammel.