Er jeg den eneste?

Outfit: Nyt vinterkluns – og så noget om at være sur på Black Friday.

Nu har der jo været “Black Friday”, og må jeg i den anledning have lov til, at give udtryk for min enorme skuffelse over, hvor slattent et udsalg jeg synes det har været? I USA vil man brække armene på de som kigger på det man har planer om at købe – fordi det er så ekstremt nedsat i pris, at man nærmest får det smidt i ansigtet med returpenge, uden man overhovedet har betalt. Og hvad sker der herhjemme?! Sølle 10,20,30% rabat de fleste steder, som man får hele tiden, fordi der konstant er tilbud alligevel. Meningen med Black Friday, er jo at priserne skal bankes helt i bund i meget kort tid, sådan at folk finder pengepungen frem og tager spenderbukserne på, og faktisk køber ting de ikke har brug for – fordi det er så billigt! Det lykkedes mig at gå igennem en FONA, som fint havde plastret deres butiksvinduer til med “BLACK FRIDAY”, uden at jeg så et tilbud som var noget ud over det sædvanlige. De eneste tilbud jeg så, var dem der også var der to dage før, da jeg juleshoppede lidt med Jon…………. Ej men det var så skuffende! Selv på nettet var tilbuddene sådan mere eller mindre som de plejer. Hvis vi absolut skal rage alt amerikansk til os, så sørg da i det mindste for, at lav nogle tilbud der rent faktisk svarer til deres Black Friday! Sørg for at jeg vil slå andre kunder ihjel for jeres varer – og ikke at jeg vil slå jer ihjel for jeres ringe tilbud!

Nå, men det var egentlig slet ikke det mit indlæg skulle handle om (men er man sur, så er man jo sur 😉 ) . Jeg har nemlig købt det lækreste (synes jeg selv) vinter-outfit som jeg glæææææder mig til at få med posten:

PicMonkey Collage kopi

Anna Field støvler//HER      BALSAMIK jakke//HER      DAY TENDER scarf//HERkommentar

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg den eneste?