OPSKRIFT: Boller med durum og havregryn

OPSKRIFT: Verdens NEMMESTE (og farligste) chokoladekage

Den her kageopskrift er nok den farligste at ha’ mellem hænderne – den er nem og lækker, så selvom jeg nok kan risikere, at ødelægge nok så mange diæter ved at dele den, så ved jeg at der sidder mange medsøstre i DK, som vil takke mig for opskriften. 🙂 Den er svampet, og så er den hyggelig at servere for gæster (evt halvér opskriften og put den i mindre kopper og servér med is eller frugt).

choko
chokolade bloglovinhjerte mullef

5 kommentarer

 • Frida Jensen

  Jeg er desværre ikke indehaver af en mikrooven 🙁 kan den godt laves i en almindelig oven?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MulleF

   Uh det tror jeg ikke jeg ville gøre. De fleste kopper kan ikke tåle at komme i ovnen, og så er kagen jo heller ikke færdig på 5 minutter i en ovn 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flemming

  Har lige prøvet den. Det gik fint, og den var god. Jeg havde ikke lige noget olie, men smeltet margarine kan godt bruges. Jeg måtte dog justere mængden af mælk lidt, for jeg syntes dejen blev for tyk. Måske er mine spiseskeer lidt større end gennemsnittet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MulleF

   Hej Flemming! Det var godt, at kagen blev god! Jeg oplever selv af og til, selvom jeg selv synes jeg er nøjagtig med ingredienserne, at dejen er lidt tyk. Og så er det nemlig bare at smide lidt ekstra mælk i! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Argh, skaf mig en mikro straks!

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT: Boller med durum og havregryn