OPSKRIFT: Verdens bedste pandekager.

PicMonkey Collage pandekagerHer til  aften fik jeg lyst til at lave pandekager – og jeg lyver altså ikke når jeg skriver, at de er verdens bedste. De er så gode, at de ikke behøver noget fyld. Ja det er faktisk lige før jeg foretrækker dem plain. Og så lige med en kop kaffe til. Ja tak – og så stopper det usunde altså også.. Imorgen. Eller dagen efter……. 🙂

bloglovinhjerte mullef

4 kommentarer

 • Maria

  Undskyld men er du seriøs med de 6 SPSK vanilje sukker??? Synes de var uspiselige 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja – kedeligt de ikke var noget for dig 🙂 Har aldrig mødt nogen der ikke har kunne lide dem, når jeg laver dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Selvom de helt sikkert er lækre som plain, så kunne man godt smide en klat is, chokoladesovs og flødeskum over 😀
  Eller er jeg for tyk at høre på nu??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MulleF

   Du hører ikke mig klage over forslaget i hvert fald 😀 Haha, de ville jo nok ikke smage dårligere med lidt “pynt” 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *