Møbler til stuen/2

Opskrift: MANDEMAD!

Ok. Mandemad er bare et navn som retten har fået af mine veninder, men den hænger nu alligevel ved. Det er nemt – og lækkert. Perfekt at servere når der kommer gæster:

P6110002

Pikantost er en vigtig detalje her – nok den vigtigste. Og gerne meget af det!

P6110006

Du skærer lommer i et par kyllingefiletter.

P6110009

Du fylder lommen op til randen med pikantost.

P6110012

Klap kyllingen sammen.

P6110015

Og svøb den i bacon! Herfra har du så uanede muligheder for tilbehør – jeg har gjort dette:

P6110003Et par gode håndfulde frisk basilikum rives og blandes med kartofler der er kogt halvt – altså de skal stadig være lidt hårde. Tilsæt også olie og salt:

P6110017

Læg dem på en bageplade eller i et ovnfast fad, og put dem herefter i ovnen til de er færdige (hvilket jeg bare tager på gefühl, og så har jeg skruet godt op for varmen i ovnen).

P6110041

 

P6110043
Hertil har jeg serveret Jensen’s whiskeysovs. Jeg kan selv lave mange forskellige sovse (hedder det sovse?), men denne passer utroligt godt til kyllingen. Hvis du ikke er til sovs, så drop det – pikantosten sørger for at retten ikke er tør. Men når jeg laver det her til mine veninder, så er sovsen altså et must.



kommentar

   

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Møbler til stuen/2