OPSKRIFT: Boller med durum og havregryn

durumboller durumboller2DSC_0044-005Disse boller er rigtig lækre og holder sig fint bløde og luftige i flere dage. Bollerne på mit billede HAR været i ovnen og ER færdige – men de får bare ikke mere farve, så det skal man ikke tage fejl af 🙂

bloglovinhjerte mullef

   

7 kommentarer

  • Christina

    Har lige prøvet den opskrift i går. Det var en gang smuldre dej, og jeg kunne ikke få dejen til at hænge sammen. Og jeg brugte endda kun 400 gram hvedemel. Prøvede at putte 3 dl mere vand i, og med meget besvær hang dejen lige samme til at kunne forme nogle boller med revner, men kunne ikke rulle kugler af den.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kedeligt dejen ikke virkede for dig, Christina 🙁 Jeg skal ikke kunne sige hvad der gik galt – det sker ikke for mig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

    Super opskrift Erstattede dog noget af hvedemelet med 200g fuldkornshvedemel. Stadig rigtig lækre

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Skal teste din opskrift nu :-). Hvor mange boller laver du af dejen? Hilsen Mette

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MulleF

      Hej Mette.
      Jeg laver dem forholdsvis store, så omkring 10-12 stykker plejer jeg at få ud af dejen 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Rodebutik

    Uhm hvor ser de lækre ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *