Om kærlighed til fundablokke.

Om sidste dag i Vuggeren.

Puha – så blev det tid til et farvel til Vuggeren. Det blev gjort igår, hvor min arbejdsdag startede klokken 8 – og sluttede klokken 19 efter en skøn sommerfest fuld af regn, kage, kram og kærlighed. Shit, hvor kommer jeg dog bare til at savne de børn så meget. Det er simpelthen så svært, at skulle sige farvel til et arbejde jeg er så glad for – også selvom jeg nu skal studere og også glæder mig helt vildt til det. Havde min opsigelse dog bare været smidt på lederens bord, fordi jeg ikke var glad for at være der, ja så havde det været så meget nemmere at sige farvel. Men sådan er virkeligheden bare ikke. Og det er jo heller ikke kun søde kollegaer der tages afsked med – det er også alle “mine” børn. Så det var en perfekt laaaaang arbejdsdag igår. Havde masser af tid til at sige farvel, og alle forældre var der fra kl. 15-16 stykker og blev til klokken 19 – så jeg fik godt med tid til, at sige farvel og tak for lån af deres skønne børn.

Og jeg fik så mange fine små gaver, at jeg måtte trække cyklen hjem.

P8290468

 

P8290469

 

P8290470

 

P8290471

 

P8290472

 

P8290473

 

P8290474

 

P8290475

 

P8290477

 

P8290476
Blomster, chokolade, lysestage, lækre cremer (også til ømme sygeplejerske-fødder), parfume, termokande til skolen, søde breve og ikke mindst den fine bamse fra min kollega – fordi jeg var på Bamsestuen. 

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om kærlighed til fundablokke.