Så er der bestilt møbler til stuen.

Om kærlighed til fundablokke.

Forleden så jeg hvordan man kunne bruge fundablokke i sin indretning – noget jeg aldrig før har anet man kunne, for cement og byggemarkeder, har aldrig været en interesse for mig. Men det kan man altså, og det gav mig lidt fikse idéer, hvilket betød at jeg igår formiddag fik min mormor til at køre mig i Silvan hvor jeg så ellers bare slæbte og slæbte. For hold da op hvor er de tunge. Jeg havde ellers en idé om, at hvis ingen kunne køre mig, kunne jeg vel have en to-tre stykker på cyklen. Så blev jeg lige så meget klogere, men det giver jo sig selv at cement er hamrende tungt.
Men ind i lejligheden fik jeg dem, og jeg fik endda Jon med på at komme med lidt flere da han havde fri fra arbejde – og nu er jeg godt tilfreds! Fundablokke fås i stort set alle byggemarkeder og koster ikke det store. Jeg har givet 16 kr pr styk, men de fås både billigere og mindre, eller dyrere og større. Uanset hvad, så er de ikke dyre, og man får hurtigt et fedt og anderledes “møbel” for ikke ret mange penge.

P8090467

 

P8090472

 

P8090474

 

P8090478
Jeg synes selv det ser rigtig fedt ud, og giver lige lidt ekstra til min entré som er ret lille, og rigtig svær at gøre hyggelig. 

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er der bestilt møbler til stuen.