Når grøntsagerne gemmer sig i maden, kan selv de kræsne børn være med.

Om instagramvenligt interiør og kage.

IMG_2917
Har den sødeste veninde, som kom på besøg forleden. Udover at være den bedste, fordi hun havde kage med (oven i købet én af de lækreste kager fra Lagkagehuset) så havde hun også fine eukalyptus-grene med. Hun har nemlig opdaget, at jeg er sådan lidt en interiør-freak på Instagram (… Jep, sådan en type jeg selv hader), så hun vurderede at jeg ville blive glad for dem, så jeg kunne tage gode billeder. Yes.

P4280007
P4280008
P4280006Så det gjorde jeg selvfølgelig. Nu har hun i øvrigt lagt sig med en grim influenza, så jeg går lige og venter på hvorvidt jeg arver noget eller ej:

Skærmbillede 2016-04-28 kl. 10.31.12

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når grøntsagerne gemmer sig i maden, kan selv de kræsne børn være med.