De første nattevagter på Riget.

Om ældre damer der ikke synes det er LOL når skrald ikke finsorteres godt nok.

IMG_2963

Denne seddel hang nede ved vores vaskekælder for et par måneder siden. Jeg skal nemlig sige jer, at vi er flyttet ind i en blok med en særdeles aktiv boligforening, eller skulle jeg sige – en enkelt aktiv kvinde i boligforeningen. Hun hedder Anne Grete og er tydeligvis dedikeret til, at skabe de bedste rammer som overhovedet muligt for os alle. Det synes jeg sådan set er sejt. Måden hun gør det på kan så diskuteres. Denne besked er et godt eksempel på, hvorfor. Men hun synes i hvert fald IKKE det er LOL.

Da vi lige var flyttet ind, havde vi ikke set pap-containerne (som i øvrigt også er placeret på bagsiden af skralde-skuret i gården, smart.), og havde derfor stillet noget pap ved siden af de øvrige containere. Hvad gjorde Anne Grete? Baksede begge papkasser tilbage i opgangen – og det skal sige at de var så store, at jeg selv kun kunne bære én ad gangen. Bare lige for at sætte et eksempel.

Her til morgen mødte jeg hende i opgangen – sød og køn ældre dame iøvrigt. Der holdes tilsyneladende møde nede i gården, og det bad hun mig om at finde tid at komme til.

UNDSKYLD ANNE GRETE! Men jeg er ligeglad med om vi maler stakittet hvidt, eller om der kommer hinkeruder. Jeg stoler på at du tager den rigtige beslutning på vores vegne. Så jeg bliver indenfor, i ly af regn og slud (i april, seriøst!?) og skammer mig til stadighed over, at jeg ikke fandt den pap-container før det var for sent.

Sincerely, 2. sal til højre. 

4 kommentarer

 • DT

  Vi har alle en Anne Grete i boligforeningen,, eller faktisk op til flere LOL,

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hun er den første AG jeg støder på, men er slet ikke i tvivl om, at der findes flere. Der mødte i øvrigt kun 2 op til mødet i går aftes. Hende og en anden. Ups.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg er vildt nysgerrig over, hvad der er skrevet på den anden seddel, der på billedet er svaret på. Sad i øvrigt og havede et sjovt billede for mig, da jeg læste indlægget. Og tro mig kan udmærket følge dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • JA det irriterer mig faktisk, at det ikke kan ses, men det rigtige billede er taget med min mobil, som jeg fik stjålet for en måneds tid siden. Og AG har selvfølgelig pillet episoden ned fra tavlen igen 😉 Dette måtte jeg hente fra instagram.

   Sedlen oven over handlede om, at folk ikke bruger pap-containeren (ja excuse me), og var såmænd bare en venlig påmindelse fra hende til os om, at vi skal huske at bruge den. Til det havde en beboer kommenteret: “Ligesom resten af Danmarks befolkning”, og så havde en anden svaret: “LOL” til den kommentar. Så i bund og grund var det bare to kommentarer fra folk der gav hende ret, og hun misforstod det så ret meget. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De første nattevagter på Riget.