Vinderen af konkurrencen.

Om 48 dage.

Nu har vi siddet længe (og endnu længere end det) og kigget på rejser. Hele internettet er endevendt – alle selskaber er blevet sammenlignet – ja vi har faktisk fysisk besøgt et rejseselskab også. Alle hoteller er gået igennem på tripadvisor, og vi har snakket frem og tilbage omkring, hvad vi egentlig helst gerne ville have for en ferie. Og ok, der er vi pænt enige: Et halvt år i Asien, USA eller et smut til Maldiverne eller Mexico.
…. Men så mange penge har vi dog ikke. 🙂

I fredags kom min lillebror forbi til en omgang kinesisk mad, bragt ud fra yndlingskinøjseren der ligger på Frederiksberg. Og efter at have spist for meget karry og indbagt kød, satte vi os pænt til rette, med computeren koblet til TV, så det hele foregik på storskærm (… Ja. Storskærm.). Jon, Lillebror og mig. Vi kiggede på luksusresorts ala det jeg var på sidste sommer, og vi kiggede på små hyggelige hoteller med færre faciliteter, og vi var virkelig splittede. Vi kunne vælge en uges ren luksus, med all inclusive og med alle de goder vi havde sidste år, eller vi kunne komme afsted i 14 dage på et lille lejlighedshotel, med morgenmad som det eneste (Men så til gengæld med et køkken). Hvad vi helst ville? 14 dage i ren luksus på et resort selvfølgelig, men det var nu alligevel lige dyrt nok 🙂

Så efter at have lavet noget juice og lige kigget væk fra storskærmen for en stund, satte vi os ned og valgte to hoteller – en uge i luksus, eller 14 dage med en mere alm. standard. Og vi endte med at vælge:

14 dage i Side, Tyrkiet! Vi ville så gerne afsted i 14 dage, og hotellet vi har fundet, er så hyggeligt og fint. Det ligger i Kumköy, en 5km fra Side centrum/havn/Bazar, og har to gange i ugen et kæmpe marked hvor man kan købe nærmest hvad som helst. Det er tæt på en super børnevenlig strand, og med 14 dages rejse, er der også mulighed for at man kan komme på et par udflugter samtidig med, at man kan koble af ved poolen. Der er ikke travlt. Vi besøgte selv Side sidste sommer (Min lillebror var der), og der er jo super hyggeligt. Jeg glæder mig SÅ sindssygt til at rejse med alle mine drenge – både Noah, Magnus og Jon. 48 dage til afrejse!

SIDEkommentar

   

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af konkurrencen.