"du må ikke være med til at lege"

Okay jeg er godt klar over det…

Er simpelthen for røv-ringe til at skrive herinde lige pt. Og det er ikke fordi jeg har travlt. Jeg er bare stadig dybt fascineret af mit nye liv som skolepige. I’m lovin’ it! Men nu er jeg blevet slået oven i hovedet med én: “Hvorfor skriver du aldrig mere?!” og så må jeg jo hellere…

Så går det godt? Ja. Det gør det. Har mødt Jon allerbedste ven (plus hans kæreste, deres lækre baby og en masse andre….) i weekenden. Det var skide hyggeligt. Nu er jeg ikke helt hemmelig mere – det tog også kun lige knap halvandet år før han turde vise mig frem. Det kan jeg så måske også godt forstå..

Ellers sker der ikke det store. Jeg kan da snildt finde et par ting jeg har gået og været lidt små irriteret over på det seneste. Eksempelvis leveringstiderne på justeat (Ja indrømmet – dem er jeg glad ved!). Hvad er det for noget at skrive man kommer kl. 19:10 med maden, når man så først kommer kl. 20!? Det irriterer mig. Det er mad jeg venter på. For pokker!

Og så er der mennesker. Mennesker i bussen. Dem som ikke rejser sig for børn og ældre. (Det må også være svært for dine unge stærke ben at stå op jo….) Og/eller dem der breder sig med poser og tasker så de optager et helt sæde. Hallo, det er ikke 1.klasse du rejser på, tag dit lort på skødet og lad os andre få lov at sidde.. Hvor svært kan det være!?

TDC. Måske mest bare fordi de har sendt mig en lille regning på et telefonnummer der ikke er mit. Sjovt den slags sker en måned efter jeg har opsagt mit abonnement hos dem. Virkelig sjovt. Men jeg kommer ikke tilbage fordi I prøver at tage flere penge fra mig…

Aaaah (kender I det hvor det lettede? Ikke fordi man har pruttet, men bare fordi man fik sit mundlort ned på skrift.)

Så kan vi tage dagens sjove:

Noah: Nu skal vi fanme bare hjem mor.
Mig: Ja det skal vi… fanme.
Noah: Vi skal fanme hjem og ha’ en varm kop the!
Mig: Jamen det er da det vi skal.
Noah: Vi skal fanme også ha’ skumfiduser!

Ej seriøst. Har virkelig intet at sige. Jeg kunne nok godt KÆMPE for at finde på mere. Men hvor fedt kan et indlæg blive når man virkelig skal prøve at finde på noget?! Jeg er allerede lidt halvpinlig over det her.

PS: Gik ind i en glasdør i fredags.

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"du må ikke være med til at lege"