Snydt pomfrit!

Ok. Hvad så nu?

Jep. Ynglet er sendt på ferie hos sin far. Hvad så nu? Ja. Jeg ved det ikke. Planen er at lave absolut ingenting. I hvert fald fra nu af og til fredag eftermiddag hvor der er dømt kæresteweekend. Og så… Så er ferien slut. Suk. Hvordan kan 5 dages arbejde føles uendelig langt, når 2 ugers ferie føles alt for kort!? Ja jeg fatter det ikke.

Men nu er jeg landet i sofaen. Og jeg tror jeg trækker stikket ud. (Som om jeg kan holde mig fra min computer – sikken noget bullcrap)

Vi ses på den anden side af min måske kommende lur! Nu vil jeg finde mig noget godt i fjernsynet jeg kan falde i søvn til….

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snydt pomfrit!