Bare lidt blandede tanker - mest om ingenting.

Ok. Er officielt ved at være gammel.

Vågnede kl. 05:55. KL 05:55!!! Og jeg var frisk. What the actual fuck sker der lige? Jeg sidder faktisk i skrivende stund og tæller minutter til vaskekælderen åbner (om 18 minutter) så jeg kan komme i gang med at vaske tøj. Jeg har taget opvasken fra igår. Jeg har redt seng, lavet kaffe og gjort klar til eksamenslæsning. Havde det ikke været fordi jeg har bare en nogenlunde respekt for i hvert fald 50% af mine naboer, ja så havde jeg været i gang med støvsugeren. Kunne man sørge for, at al lyd blev sendt hen i den ene ende af min lejlighed, så mine stille og rolige naboer blev skånet, ja så var jeg frisk. Synes måske i hvert fald efterhånden godt jeg må være lidt hævngerrig overfor både unge fyr med hang til techno. Altid. Men helst om natten. I hverdage. Og som i øvrigt lader til at sælge ulovlige ting (i hvert fald på hans af og til ret aggressive besøgende at dømme). Og så lige ham ovenover, den gamle drukkenbolt der nyder at tænde for de sidste 30 sekunder af den samme operasang. Forfra og forfra. Og synge med. Eller stå og skrige ud over altanen hver gang noget med en puls passerer ham. Og nå ja, stå og fortælle os andre hvor mange damer han har nedlagt. OG bruge ord som “blowjob” og “pik”. Jo, de fortjener rent faktisk en hel del larm nu hvor der faktisk er ro inde hos dem.

Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at sove længe mere. Og idag havde jeg faktisk muligheden, for Noah er jo hos sin far. Og det er jo fint nok, for jeg er jo frisk. Men prøv at spørg mig igen kl 20-21 om jeg stadig er on fire. (Nej du behøver ikke spørge, jeg kan svare for dig med det samme: Jeg sidder højst sandsynligt og savler i min lænestol). Men skal nok blive holdt oppe, for en operasang på repeat med dertilhørende megarusten alko-vokal, samt et technobeat der brummer i hele lejligheden kan ingen falde i søvn til.

Nå, morgenkaffe.kommentar

   

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare lidt blandede tanker - mest om ingenting.