19 dage.

Ønskelisten til min fødselsdag.

Jeg har altid været håbløs til det med ønskelister, og min familie skal som regel spørge en del gange, før de får høstet nogle ønsker af mig. Jeg har denne gang taget mig rigtig meget sammen, og bakset en liste sammen, som egentlig mest er ting som jeg ville købe selv med tiden. Mange af tingene vil få en lidt anden betydning når modtageren er andre end mig selv, så jeg holder vejret – holder dankortet tæt ind til kroppen, og venter med at købe nedenstående ting til efter min fødselsdag. Måske jeg er så heldig at få en enkelt eller to ting herfra når kalenderen siger, at jeg er blevet ældre. Og ellers er der bare happy shopping når vi kommer dertil.
Architectmade

 

BORMIOLOSTELTON

 

FERMLIVING

 

LUCIEKAASMENU

 

menu

 

SKJALMPMENU

 

SKJALMPNORMANN

2 kommentarer

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

19 dage.