Når man må gå på kompromis fordi man er tvunget.

Nyt layout igen igen igen. Og så noget med playdates.

Endnu engang har bloggen fået en makeover. Jeg bliver nok aldrig nogensinde tilfreds i det lange løb, så det er svært at lade være, selvom jeg jo egentlig selv husker mange blogs netop på layoutet 😉 Men jeg er ret vild med det jeg har fået lavet nu, og har fået fat i Photoshop hvilket jo også gør, at jeg kan lege lidt mere, og gøre det hele mere personligt.

Når man går i skole, (og her er det Noahs og ikke min skole jeg refererer til) er det sådan, at det bliver forventet fra lærerens side, at man som forælder aktivt tager del i det dér med at få det sociale op at køre i klassen. Lige pt. kører vi bordgruppe-aftaler, hvor man (sjovt nok) tager de venner med hjem, som man sidder til bords med i skolen. I dag har Noah været hjemme hos én af tøserne – med to andre tøser han sidder sammen med. Imorges var han sådan lidt: “Jeg gider ikke mor, for pigerne vil kun lave perleplader og tegne“, men han endte jo med at hygge sig helt vildt. Og der var hverken perler eller tegninger. I går var han så hjemme hos én af drengene, og der hyggede han sig så meget at han blev rasende da jeg hentede ham. Han ville fanme ikke hjem. (Men det kom han altså til sidst alligevel – heldigvis uden problemer)

Jeg var SÅ nervøs da alt det legeaftale-halløj gik igang. Noah har aldrig været vant til det med at have venner med hjemme, da han jo gik i børnehave ret langt væk. Og så er han jo af natur ret voldsom, så jeg har nok lidt frygtet at der var noget ballade med ham. Men alle de tanker var fuldstændig hul i hovedet – det går så godt, og han leger så godt med alle de andre børn. Det er så dejligt at det bare fungere, og at de andre børns forældre kun har positivt at fortælle. Det hjælper så også på det hele, at han kommer hjem et sted hvor der kun er ham og et par stykker andre, for dér hvor det går galt, er som oftest dér hvor der er mange mennesker omkring ham.

I næste uge er der allerede to legeaftaler på plads. Mandag ligger fast, men så skal der lige findes et hul i kalenderen, hvor de tre tøser kan komme med hjem Ja ja, han gør det sgu rimelig godt allerede 😉

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man må gå på kompromis fordi man er tvunget.