Bare en tanke.

NEW LOOK .

Ja det er jo ikke første gang, men det er heller ikke nemt at gøre mig tilfreds. Jeg leger lige pt med at lave mine egne links og en flottere header, så det er højst sandsynligt ikke for evigt det kommer til at se sådan her ud 😉 Men jeg har sådan set besluttet at jeg er tilbage, og så må vi se om jeg får skrevet eller hvordan det går med det. Og om den anden blog bliver stående, ja det må jeg jo så finde ud af.

Ellers er der ikke meget at berette. Har passet børn, så jeg har været beskæftiget nærmest konstant siden igår. Der var først ro ved 2 tiden, men fik nu heller ikke sovet særlig godt, da der blev praktiseret feng-shui i min seng. Noget med en tre årig der vendte på hovedet, og brugte mit ansigt som fodskammel. En del. Og som vågnede op tydeligt skuffet over det der lå ved siden af hende (mig). Jeg er jo hverken mor eller far 😉 Men udover det, så har det været så hyggeligt. Der blev set film, malet, badet, spillet og lavet ballade. Så nu er både Noah og jeg TRÆTTE. Godt der stadig er en uges ferie – så kan vi da nå at få slappet lidt af inden det går løs med skole og børnehave igen!

facebookinstagrambloglovin

 

mullef

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare en tanke.