Sådan er det at gå i vuggestue VOL. 2.

Når regnen regner oppe på taget.

Så var der lige skybrud, hva’? Lå og så “Game Of Thrones” med Jon i nat, imens det bare regnede, regnede, regnede og regnede. Og tordnede. Og lynede. Hold da fast et vejr. Dejligt at ligge i hans arme under dynen, imens det buldrede og bragede i baggrunden – og så til en makaber tv-serie, ja det var faktisk ret hyggeligt! Men det er som om det dårlige vejr bare er fortsat, og så må man jo finde på noget at lave, som passer til vejret. Ok, jeg har været ude to gange. Første gang for at handle – og anden gang for at hente det jeg glemte at købe med første gang. Men ellers har vi hygget med varm kakao med flødeskum og skumfiduser, og jeg har kigget på sommerferie. (fordi vejret indbyder ret meget til, at man lige råber P** og skrider!) Jeg kan faktisk godt lide det her vejr. Når det er søndag, og der er varm kakao altså. Ellers er jeg ikke ret stor fan.

Jeg fik også lige købt lidt af Noahs julegave. I hvert fald er det planen at det er julegave indtil videre. Han er blevet super glad for “Sådan træner du din drage” og fik i går brugt sine sidste fødselsdagspenge på nogle figurer. Der var dog ikke det store udvalg tilbage i BR, så jeg gik online, og fandt et par stykker mere som jeg ved han vil elske. Og ja, det er da ret tidligt med de der julegaver, men på den anden side så plejer jeg at gå i økonomisk krise henad november/december fordi alle gaverne bliver købt der (og fordi jeg ikke helt har forstået konceptet “opsparing” endnu), så det er måske fint at være hurtigt ude 😉

Nu skal der bare laves en helvedes masse lektier. Jeg føler mig totalt bagud og i panik, for der er kun fire dage til aflevering, og selvom de sidste moduler ikke tog fire dage sammenlagt overhovedet, ja så kan jeg ikke lide at jeg ikke er kommet i gang så tæt på deadline. Så når Noah er lagt i seng, finder jeg bøgerne frem. Og så skal jeg skrive noget om omsorgssvigt, og vist også noget med nogle elefanter.

10574466_10152564681751832_167060453391878126_n

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan er det at gå i vuggestue VOL. 2.