Jeg er her endnu!

Når man har brugt weekenden på fotosyntese og katalase…

… Så er det satanedeme lækkert, at kunne gå hjem og holde påskeferie bagefter! Jeg læser jo enkeltfag på nettet, og for at kunne gå til eksamen i begge fag jeg læser pt (geografi og biologi), ja så skal man have lavet en masse forsøg over en weekend pr fag.. Det blev selvfølgelig sådan, at begge skoleweekender lå i marts (halleluja…). Det har været edderspændt nederen kan jeg godt afsløre. Mine dage går jo med arbejde, så når jeg har fri fredag, så værdsætter jeg altså at kunne gå på weekend. Og selvom det da er interessant (nej.) at undersøge forskellige bjergarter, eller se på pigmenter i planter, ja så er det ikke lige det mine weekender skal bruges på. Til trods for jeg er en kedelig mortype der har den allerstørste fest i sindet, når fredag aften kan foregå på langs i sofaen.

Denne weekend stod så på biologi, og det var noget af et kaos:

1) Nye forsøg som lærerne ikke havde prøvet før (hvilket resulterede i at jeg stadig ikke aner hvad det var vi egentlig lavede, men det var noget med blendet lever…….)
2) Senere fri end aftalt fordi lærerne holdt længere frokostpause….
3) Forkert udleverede rapportopgaver, så de fleste spørgsmål der blev stillet til forsøgene ikke var til at besvare.
4) Én der hapsede min biologi-bog fra mit bord, for så derefter at nægte at give mig den tilbage, og ville diskutere hvorfor jeg troede det var min. (Fordi det ER min bog!!!!!!!)

Og nå, ja:

Skærmbillede 2015-03-31 kl. 18.41.36Jeg vil sige det sådan, at når weekenden i forvejen er blevet til ugens røvhul, så er søndagens start på dagen ikke ligefrem noget der gør lugten bedre. Men nu er det overstået, rapporten er næsten færdig og et par hyggelige feriedage banker på døren.

Noah er blevet glad for at skrælle ting. Så han har skrællet gulerødder og kartofler i lange baner siden igår. Det har været ret hyggeligt at have ham i køkkenet imens jeg har lavet mad. Idag lavede jeg en ordentlig omgang pandekager og en masse frikadeller, som kan være en addition til vores madpakke imorgen når vi tager i zoo. Ellers skal familien besøges, og der skal slappes af og lades op til når hverdagen banker på igen, på tirsdag 🙂

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er her endnu!