Noget med en tand, noget mad, noget sommer, et forsøg på at komme til Sverige, og nogle selfies.

Nå, men det er da ok varmt ellers?

… Det var da helt vildt så meget sommer der er over vores lille land. Jeg har godt nok fået svedt steder jeg ikke troede fandtes, og fået noget af en tan. Har brugt de sidste to dage på Bellevue Stand med en sød veninde. Noah ville på fritidshjem og lege vandkamp – og jeg ville altså også i vandet, så det var bare at hoppe i bølgerne. Det har simpelthen været skønt at kunne ligge og dase i solen, eller ligge i vandet og snakke tøsesnak. (ELLER f.eks kigge efter livredderne. Den ene havde skæg – det er min veninde stor fan af!)

Jeg er simpelthen blevet så fint brun allerede, at jeg ikke skal bekymre mig om at være blegfed i Tyrkiet. Nok er jeg fed, men bleg – det er jeg kraftpetervæltme ikke! 😉

Håber I alle nyder sommeren 🙂

PicMonkey Collage

2 kommentarer

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget med en tand, noget mad, noget sommer, et forsøg på at komme til Sverige, og nogle selfies.