Min altan.

Mørke morgener.

Ok. Dette indlæg er planlagt, så det skal lige siges at mens jeg skrev det, var det gråt og vådt vejr. Jeg håber at fremtids-Camilla lige nu sidder og nyder solen og varmen (!)

Men… Når det nu skal (SKULLE) være mørkt og trist vejr, så nyder jeg virkelig mine morgener med stearinlysene og lyskæderne tændt. Ok, her bliver sauna-agtigt herinde, men hvis jeg skal holde det grå og triste ud, så må jeg have lidt lys ind også, og så må jeg jo være nøgen eller i hvert fald delsvist afklædt, for at kunne holde det ud.
Det er på en eller anden måde sådan lidt vinteragtig for mig – det med at tænde stearinlys og lyskæder. Sindssygt hyggeligt i en kold tid – så det er på mange måder malplaceret for mig, at tænde lys om sommeren. Her plejer jeg jo at nyde solens stråler. Men sådan er det jo ikke gået, vel? (Og her beder jeg igen til, at fremtids-Camilla og fremtids-læsere sidder og nyder solen og varmen!!)

Normalt sidder jeg i køkkenet om morgenen, men det er som om Noah har fundet ud af, at det er hammer fedt. Og når Jon ikke er her, så er det intet problem – så nyder jeg min lækre stue i stedet. Og det er nu heller ikke så dårligt.

P6210140

 

P6210142

 

P6210145

 

P6210147

 

P6210153

 

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min altan.