Listefredag.

Møbler til stuen/2

Jeg eeeeelsker at sidde og kigge efter nye møbler på nettet. Og jeg bruger meget tid på at tænke over, hvordan det vil se ud hos mig – hvordan det skal stå, og hvilke nipsting der skal placeres hvor. (… Og hvilke nye nipsting der er bydende nødvendige at købe for at fuldende look’et.)
Der er lidt forskellige møbler i spil for mig (jeg har jo vist lidt på bloggen allerede), så i sidste ende bliver det måske Jon der får lov at beslutte det for mig. Det er jo trods alt møbler der skal følge med i en større lejlighed også.
Har fundet disse ting – hylderne fra Housedoctor er en favorit, og bliver derfor nok valgt uagtet Jons eventuelle følelser omkring det. Tingene her er fundet hos Unoliving.

moss-skaenk-natur stigereol housedoctorkommentar

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Listefredag.